Συσκευές & Αξεσουάρ
Apfelrahmkuchen
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Teig
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Mehl200 g
-
Zucker100 g
-
Salz1 Prise
Belag
-
Äpfel z.B. Boskop, geschält, entkernt, in Stücken800 g
-
Zimt-Zucker-Mischung50 g
-
Speisestärke20 g
Creme
-
Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgeschält½
-
Zucker150 g
-
Schmand200 g
-
Magerquark300 g
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Eier3
-
Mandelstifte50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1755 kJ /
419 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Υδατάνθρακες
52 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3h
Kokostorte
7h 30min
Omas Teestollen
1h 40min
Franzbrötchen-Auflauf
40min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Prinzregententorte
3h 30min
Himbeer-Vanille-Cupcakes
2h 10min
Marzipan-Quadrate
2h 40min
Brioche mit Cremelikör
5h
Schoko-Erdnuss-Cupcakes mit weißer Schokocreme
2h 30min
Plätzchen-Reste-Kuchen
1h 30min
Hochkant-Schoko-Torte
10h