
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red mullet couscous with peppers
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
liquid fish stock250 g
-
lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
583 kcal /
2439 kJ
Πρωτεΐνη
35 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
75 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Explore Morocco
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack-eyed bean stew with whole squid
5ωρ. 15 λεπτ.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1ωρ.
IDB2024
2ωρ.
Baked masala fish
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1ωρ.
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1ωρ. 5 λεπτ.
Sardines in parcels with green bean salad
Καμία βαθμολογία
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Gochujang seafood risotto
1ωρ.
Miso fish with green beans and chickpea puree
3ωρ.
Sesame salmon and pea soup
1ωρ.
Tuna stew with potatoes
40 λεπτ.