Συσκευές & Αξεσουάρ
Monkfish tagine with preserved lemon
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
100 g spring onions, cut into piecesonions cut into quarters100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger thinly sliced10 g
-
red chilli deseeded1
-
fresh parsley leaves only30 g
-
fresh coriander roughly cut, plus extra to garnish30 g
-
olive oil60 g
-
lemon juice only1
-
salt plus one pinch extra1 tsp
-
monkfish fillet, skinless, boneless cut into 4 pieces600 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish30 g
-
carrots cut into pieces (3 x 3 cm)180 g
-
turnips cut into pieces (3 x 3 cm)100 g
-
potatoes cut into pieces (3 x 3 cm)150 g
-
preserved lemon cut into quarters (see tip)1
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
water550 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
34 g
Θερμίδες
1619 kJ /
387 kcal
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Explore Morocco
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIDB2024
2ωρ.
Baked masala fish
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1ωρ.
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1ωρ. 5 λεπτ.
Sardines in parcels with green bean salad
Καμία βαθμολογία
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Gochujang seafood risotto
1ωρ.
Miso fish with green beans and chickpea puree
3ωρ.
Sesame salmon and pea soup
1ωρ.
Tuna stew with potatoes
40 λεπτ.
Avocado with egg and salmon tartare
45 λεπτ.
Cod with citrus butter
50 λεπτ.