
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish fingers with tomato sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beer200 g
-
flour120 g
-
garlic powder½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)500 g
-
olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar (προαιρετικό πεδίο)½ tsp
-
baking soda1 pinch
-
oil for frying300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
316 kcal /
1321 kJ
Πρωτεΐνη
26.16 g
Λιπαρά
10.44 g
Υδατάνθρακες
26.43 g
Φυτικές ίνες
2.06 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kids zone
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack-eyed bean stew with whole squid
5ωρ. 15 λεπτ.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1ωρ.
IDB2024
2ωρ.
Baked masala fish
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1ωρ.
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1ωρ. 5 λεπτ.
Sardines in parcels with green bean salad
Καμία βαθμολογία
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Gochujang seafood risotto
1ωρ.
Miso fish with green beans and chickpea puree
3ωρ.
Sesame salmon and pea soup
1ωρ.
Tuna stew with potatoes
40 λεπτ.