
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
blanched almonds80 g
-
salted butter cold, diced90 g
-
plain flour200 g
-
caster sugar100 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Crumble
-
salted butter diced100 g
-
sugar75 g
-
plain flour130 g
-
ground cinnamon1 tsp
Filling
-
pears peeled, quartered, cored, cut in pieces400 g
-
rhubarb cut in pieces350 g
-
sugar50 g
-
red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
621 kcal /
2598.3 kJ
Πρωτεΐνη
8.4 g
Λιπαρά
31.4 g
Υδατάνθρακες
76.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

PEARS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCondensed Milk Dalgona Coffee
10 λεπτ.
Sicilian Iced Coffee
4ωρ. 10 λεπτ.
Lemon Tiramisu
6ωρ. 25 λεπτ.
Lemon Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Vegan Strawberry Ice Cream
5 λεπτ.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 λεπτ.
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 λεπτ.
Lemon Posset
2ωρ. 40 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Strawberry Bavarois
6ωρ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.