Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear Frangipane
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
unsalted butter diced then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
Glaze
-
apricot jam melted1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
8.4 g
Θερμίδες
2249 kJ /
538 kcal
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
46 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
PEARS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4h 30min
Chocoholics
1h
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Chocolate Bread and Butter Pudding
1h
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40min
Dubai Chocolate Bar
1h 20min
Number Cake
2h
Berry Mousse
4h 50min
Masala Cherry Tiffin
2h 30min
Sticky Toffee Puddings
1h
Mint Choc Chip
8h 20min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2h 5min