
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gilthead bream baked in a salt crust
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
304 kcal /
1268 kJ
Πρωτεΐνη
45.74 g
Λιπαρά
13.49 g
Υδατάνθρακες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack-eyed bean stew with whole squid
5ωρ. 15 λεπτ.
Trout with hollandaise sauce
50 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Penne pasta with tuna
35 λεπτ.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1ωρ.
IDB2024
2ωρ.
Baked masala fish
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1ωρ.
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1ωρ. 5 λεπτ.
Sardines in parcels with green bean salad
Καμία βαθμολογία
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Miso fish with green beans and chickpea puree
3ωρ.