
Συσκευές & Αξεσουάρ
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
10 Portionen
Υλικά
Honig-Parfait
-
Zucker150 g
-
Vanilleschote½
-
Weinbrand20 g
-
Wasser50 g
-
Honig200 g
-
Eigelb8
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt1000 g
Barolo-Birnen und Fertigstellung
-
Rotwein Barolo500 g
-
Zucker150 g
-
Johannisbeer-Gelee100 g
-
Speisestärke20 g
-
Birnen mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt5
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
661 kcal /
2766 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
65 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Angeber!
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirsch-Grütze
20 λεπτ.
Mango-Maracuja-Sorbet
15 λεπτ.
Quark-Zitronen-Tiramisu
4ωρ. 20 λεπτ.
Erdbeer-Joghurt-Eis mit Chiasamen
4ωρ.
Blaubeer-Eis-Schaum
10 λεπτ.
Amarena-Kirschen
7ωρ.
Himbeer-Sahne-Eis
10ωρ. 35 λεπτ.
Kirscheis mit Schokostücken
5 λεπτ.
Kiba-Eis
10 λεπτ.
Erdbeereis mit Yogurette®
10ωρ.
Äffchen-Eis mit Schokolade
40 λεπτ.
Joghurteis
10ωρ. 20 λεπτ.