Jahodové želé s mousse z bílé čokolády

Jahodové želé s mousse z bílé čokolády

3.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porce

Υλικά

Jahodová želatina
  • jahod nakrájených
    500 gramů
  • cukru krupice
    40 - 60 gramů
  • plátky želatiny namočené ve studené vodě a vyždímané
    3 - 4
Mousse z bílé čokolády
  • citrón nastrouhanou kůru, nejlépe bio
    1
  • smetany, min. 30 % tuku vychlazené
    160 gramů
  • plnotučného mléka
    80 gramů
  • bílé čokolády nalámané na kousky
    150 gramů

Διατροφή ανά 1 porce

Θερμίδες 433 kcal / 1812 kJ
Πρωτεΐνη 5.2 g
Λιπαρά 27.8 g
Υδατάνθρακες 43.1 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων