Συσκευές & Αξεσουάρ
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
3 Schraubgläser
Υλικά
-
Gelierzucker 2:1400 g
-
Vanilleschote½
-
rote Johannisbeeren abgezupft400 g
-
Mango, reif (ca. 2 Stück), in Stücken400 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
2823 kJ /
674 kcal
Λιπαρά
0 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Υδατάνθρακες
156 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKaramellsauce, salzig
20 Min
Kokosaufstrich
15 Min
Berry Curd (Beerencreme)
35 Min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 Min
Weiße Schokoladencreme
10 Min
Kokosbutter
5 Min
Apfelstrudelcreme
25 Min
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20 Min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4 Std.
Johannisbeergelee
25 Min
Tropic-Konfitüre
25 Min
Tomatenkonfitüre
20 Min