
Συσκευές & Αξεσουάρ
Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
-
Sonnenblumenöl etwas mehr zum Einfetten130 g
-
Rundkornreis100 g
-
Maismehl, fein gemahlen150 g
-
Zucker150 g
-
Vanillezucker1 EL
-
Weinstein-Backpulver2 TL
-
Wasser250 g
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)2 TL
-
Heidelbeeren, frisch oder gefroren500 g
-
Staubzucker zum Bestreuen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stücke
Θερμίδες
248 kcal /
1040 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meine vegane Küche
61 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Meine vegane Küche
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHimbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48ωρ.
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2ωρ.
Bombardino-Kuchen
4ωρ. 30 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Schoko-Nuss-Cookies
1ωρ.
Schneller Beerenstrudel
50 λεπτ.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Shortbread-Finger
1ωρ. 40 λεπτ.
Karamell-Popcorn-Torte
3ωρ. 30 λεπτ.
Polsterzipfl
2ωρ. 10 λεπτ.
Veganes Cinnamon Shortbread
4ωρ.
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5ωρ.