Συσκευές & Αξεσουάρ
Kirsch-Clafoutis
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Clafoutis
-
Butter weich10 g
-
Sauerkirschen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft, Saft aufgefangen1 Glas
-
Mandeln100 g
-
Mehl100 g
-
Salz1 Prise
-
Milch250 g
-
Eier2
-
Zucker30 g
-
Bittermandelaroma3 Tropfen
Kirschkompott und Fertigstellung
-
Zucker20 g
-
Speisestärke15 g
-
Zimt1 Msp.
-
Puderzucker1 - 2 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
2332 kJ /
556 kcal
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3 godz.
Kokostorte
7 godz. 30 min
Omas Teestollen
1 godz. 40 min
Franzbrötchen-Auflauf
40 min
Kirsch-Vanille-Torte
24 godz.
Prinzregententorte
3 godz. 30 min
Himbeer-Vanille-Cupcakes
2 godz. 10 min
Marzipan-Quadrate
2 godz. 40 min
Brioche mit Cremelikör
5 godz.
Schoko-Erdnuss-Cupcakes mit weißer Schokocreme
2 godz. 30 min
Plätzchen-Reste-Kuchen
1 godz. 30 min
Hochkant-Schoko-Torte
10 godz.