
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear Frangipane
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 slices
Υλικά
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
-
apricot jam melted, for glazing1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
538 kcal /
2249 kJ
Πρωτεΐνη
8.4 g
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
46 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sweet
80 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBanana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 λεπτ.
Ice Cream Layer Cake
43ωρ. 35 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Strawberry Bavarois
6ωρ.
Bakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Chocolate Guinness® Cake
2ωρ. 5 λεπτ.
Orange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 λεπτ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.