Cupcake al farro, mele e nocciole

Cupcake al farro, mele e nocciole

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

Ripieno mele e nocciole
  • 300 g di mele renette, sbucciate e a pezzi (2 cm circa)
  • 50 g di nocciole sgusciate e pelate
  • 30 g di pinoli
  • 20 g di zucchero di canna integrale
Impasto
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 3 uova
  • 130 g di zucchero
  • 200 g di farina di farro integrale
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale
  • 50 g di gocce di cioccolato
Frosting
  • 50 g di zucchero di canna
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 250 g di mascarpone
  • 30 g di succo di limone spremuto fresco

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 362 kcal / 1515 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 22.1 g
Υδατάνθρακες 32.9 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων