Συσκευές & Αξεσουάρ
美式經典肉桂卷
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
8 塊
Υλικά
肉桂餡
-
奶油 切塊,室溫軟化70 克
-
100 克 核桃胡桃100 克
-
二砂糖5 大匙
-
肉桂粉2 大匙
麵包卷
-
牛奶125 克
-
糖55 克
-
鹽1 小撮
-
乾酵母粉 (約1½茶匙)½ 大匙
-
蛋 (大型) (約65克)1 顆
-
高筋麵粉290 克
奶油乳酪糖霜
-
冰糖粉50 克
-
奶油乳酪50 克
-
奶油 切塊30 克
-
牛奶2 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
Πρωτεΐνη
8.5 g
Θερμίδες
1696 kJ /
405 kcal
Λιπαρά
21.6 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Υδατάνθρακες
47.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
在家自煮-烘焙進修班
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
烘焙新手變達人
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
美善品配件食譜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν