Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ. 10 λεπτ.
18 portions
Υλικά
Vanilla coconut icing
-
blanched almonds175 g
-
water700 g
-
coconut cream200 g
-
pure maple syrup50 g
-
honey20 g
-
agar agar1 ½ tsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
raw cacao butter30 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
Cupcakes
-
raw sugar150 g
-
plain flour200 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
baking powder2 tsp
-
eggs4
-
grapeseed oil140 g
-
vanilla bean paste2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
61 mg
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
1174.6 kJ /
279.7 kcal
Λιπαρά
19.2 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
22.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Dairy free
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25 Std.
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Frangipane and apricot muffins
35 Min
Three-milk cake
2 Std.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Chocolate miso eclairs
1 Std. 45 Min
Almond pastry
25 Min
Cherry and peach loaf
1 Std. 55 Min
Jamaican style ginger cake
1 Std. 20 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 Min
Far Breton with prunes
2 Std.