
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ. 10 λεπτ.
18 portions
Υλικά
Vanilla coconut icing
-
blanched almonds175 g
-
water700 g
-
coconut cream200 g
-
pure maple syrup50 g
-
honey20 g
-
agar agar1 ½ tsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
raw cacao butter30 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
Cupcakes
-
raw sugar150 g
-
plain flour200 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
baking powder2 tsp
-
eggs4
-
grapeseed oil140 g
-
vanilla bean paste2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
279.7 kcal /
1174.6 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
19.2 g
Υδατάνθρακες
22.6 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Νάτριο
61 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dairy free
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50 λεπτ.
Chocolate sweet potato slice
1ωρ. 15 λεπτ.
Apple frangipane tart
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Peanut caramel slice
5ωρ. 35 λεπτ.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2ωρ.
Fruit scones
30 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Mini chocolate bundts
45 λεπτ.
Ginger slice
1ωρ. 35 λεπτ.
Quick fruit sponge
35 λεπτ.
Chocolate self-saucing pudding
50 λεπτ.