
Συσκευές & Αξεσουάρ
酸甜骰子雞
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(約2公分)400 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉50 克
-
油15 克
-
蒜頭15 克
-
番茄醬45 克
-
水30 克
-
糖45 克
-
白醋15 克
-
甜椒 (任一種類) 切塊200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
410 kcal /
1716 kJ
Πρωτεΐνη
24.4 g
Λιπαρά
21.2 g
Υδατάνθρακες
29.1 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

熱炒排行榜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν