 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
榴莲酥
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                25 个
              
            Υλικά
油芯
- 
          低筋面粉185 克
- 
          猪油100 克
水皮
- 
          低筋面粉245 克
- 
          高筋面粉55 克
- 
          猪油85 克
- 
          水135 克
组合
- 
          榴莲果肉 压成泥500 克
- 
          蛋液 适量
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 个
                    Πρωτεΐνη
                    
                        0.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        629 kJ  / 
                        150 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        7.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        21 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        烘焙滋味
                        66 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    