
Συσκευές & Αξεσουάρ
蝦醬香茅炒豬肉
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
蝦醬1 茶匙
-
蒜頭25 克
-
紅蔥頭25 克
-
新鮮紅辣椒15 克
-
新鮮香茅 取根部、切段2 根
-
檸檬葉4 片
-
糖2 大匙
-
松阪肉 切片400 克
-
新鮮香菜10 克
-
檸檬汁1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
362 kcal /
1511 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

踏進泰國廚房
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν