Συσκευές & Αξεσουάρ
蜂蜜檸檬雞佐芒果香緹醬
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
醃雞肉
-
蜂蜜30 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
甜紅椒粉½ - 1 茶匙
-
蒜頭1 粒
-
檸檬 取皮絲(切成1公分塊狀)及汁液1 顆
-
4 片 去皮雞柳, (約700克)附前段雞翅的去皮雞胸肉 (約800克) (詳見要訣)4 片
芒果香緹醬&蒸煮雞肉
-
香菜10 - 15 克
-
檸檬 取皮絲(切成1公分塊狀)及汁液3 - 6 顆
-
蒜頭2 粒
-
洋蔥 切塊100 克
-
紅甜椒 切塊75 克
-
1 - 2 平茶匙 乾辣椒碎片墨西哥辣椒(jalapeño) 去籽1 - 2 枝
-
芒果果肉 切塊(約1-2公分)500 克
-
鹽2 茶匙
-
糖100 克
-
水250 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
43 g
Θερμίδες
1346 kJ /
321 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν