Συσκευές & Αξεσουάρ
菠菜起士牛肉卷
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
特級初榨橄欖油 可多備一些刷油用20 克
-
帕瑪森起士 切塊50 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
蒜頭 依個人口味調整2 粒
-
巴西利 只取葉子4 根
-
麵包粉40 克
-
牛絞肉400 克
-
蛋 (每顆重約53-63克)2 顆
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
鹽2 茶匙
-
50 克 切達乳酪, ,切片(約0.2-0.3公分)格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切片(約0.2-0.3公分)50 克
-
菠菜葉25 克
-
黃椒 切片(約3-4公分)450 克
-
新鮮九層塔 只取葉子4 - 5 片
-
400 克 新鮮番茄, ,切塊(約2-3公分)罐裝切碎蕃茄400 克
-
水200 克
-
糖 (προαιρετικό πεδίο)1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
35 g
Θερμίδες
2128 kJ /
508 kcal
Λιπαρά
31 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν