
Συσκευές & Αξεσουάρ
加勒比海燉肉佐蒸米飯
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
加勒比海燉肉
-
去骨羊肩排 (詳見變化),切塊(約3-4公分)800 克
-
新鮮柳橙汁 (約1顆)50 克
-
新鮮萊姆汁 (約半顆萊姆)20 克
-
烏斯特調味醬60 克
-
蒜頭3 粒
-
洋蔥 ,切塊150 克
-
西洋芹 ,切塊180 克
-
香菜2 - 4 根
-
乾燥奧勒岡2 - 3 小撮
-
新鮮月桂葉2 片
-
辣椒粉1 - 1 ½ 茶匙
-
油25 克
-
蔗糖20 克
-
濃縮蕃茄泥50 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
水450 克
蒸米飯
-
印度香米160 克
-
水400 克
-
鹽4 小撮
-
油4 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
581 kcal /
2438 kJ
Πρωτεΐνη
45 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν