Συσκευές & Αξεσουάρ
蔬菜燉羊肉和庫司庫司
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
香菜 略切碎4 根
-
巴西利 只取葉子4 根
-
洋蔥 切塊120 克
-
羊肩肉 切塊,約 4公分500 克
-
鹽3 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
橄欖油40 克
-
紅蘿蔔150 克
-
蕪菁80 克
-
櫛瓜200 克
-
庫司庫司(中型)300 克
-
橄欖油20 克
-
水350 克
-
水500 克
-
肉桂粉1 ½ 茶匙
-
乾薑粉1 茶匙
-
葡萄乾100 克
-
罐裝白色鷹嘴豆 瀝乾水份260 克
-
番紅花粉1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
37.5 g
Θερμίδες
4026 kJ /
962.2 kcal
Λιπαρά
44.5 g
Φυτικές ίνες
12.9 g
Υδατάνθρακες
104.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν