Συσκευές & Αξεσουάρ
蒸巧克力蛋糕佐打發鮮奶油
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 人份
Υλικά
巧克力蛋糕
-
蛋 (每顆重約53-63克) 蛋白蛋黃分開4 顆
-
糖100 克
-
黑巧克力(可可含量50%) 切塊 (約2公分)125 克
-
奶油 切塊,多備一點刷油用125 克
-
低筋麵粉 灑粉用少許
-
低筋麵粉100 克
-
泡打粉 (5 克)1 茶匙
-
水600 克
打發鮮奶油與巧克力甘納許
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%) 冷藏315 克
-
黑巧克力(可可含量50%) 切塊(約2公分)80 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
2863 kJ /
684 kcal
Λιπαρά
51 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν