Συσκευές & Αξεσουάρ
蒸巧克力蛋糕配打发鲜奶油
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 人份
Υλικά
巧克力蛋糕
-
蛋 蛋白和蛋黄分开4 颗
-
糖100 克
-
黑巧克力(含50%可可脂) 切块(2厘米)125 克
-
黄油 cut in pieces, plus extra for greasing
-
面粉100 克
-
泡打粉 (5克)1 茶匙
-
水600 克
打发鲜奶油和巧克力甘纳许
-
稀奶油, 含脂量最低30% 冷藏的315 克
-
黑巧克力(含50%可可脂) 切块 (2厘米)80 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
2863 kJ /
684 kcal
Λιπαρά
51 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
蒸滋味,轻松享
72 Συνταγές
Κίνα
Κίνα