 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蒸巧克力蛋糕配打发鲜奶油
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
巧克力蛋糕
- 
          蛋 蛋白和蛋黄分开4 颗
- 
          糖100 克
- 
          黑巧克力(含50%可可脂) 切块(2厘米)125 克
- 
          黄油 cut in pieces, plus extra for greasing
- 
          面粉100 克
- 
          泡打粉 (5克)1 茶匙
- 
          水600 克
打发鲜奶油和巧克力甘纳许
- 
          稀奶油, 含脂量最低30% 冷藏的315 克
- 
          黑巧克力(含50%可可脂) 切块 (2厘米)80 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2863 kJ  / 
                        684 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        51 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        45 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    