
Συσκευές & Αξεσουάρ
辣味燉蔬菜
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
紫洋蔥 ,切塊200 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,依個人口味調整1 根
-
橄欖油10 克
-
新鮮蕃茄 ,切塊750 克
-
綜合甜椒 (如:黃、紅椒),切條(長約2公分)200 克
-
鹽1 - 1 ½ 茶匙
-
罐裝玉米粒 ,瀝乾水份150 克
-
罐裝腰豆 ,瀝乾水份 (瀝乾前約800克)500 克
-
素蘑菇香腸 (450-600克)6 根
-
香菜 ,只取葉子3 - 4 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
418 kcal /
1745 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
13.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν