
Συσκευές & Αξεσουάρ
Amaretto-Tassenkuchen (Resteverwertung von Eiklar)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 Stück
Υλικά
-
Eiklar4
-
Salz1 Prise
-
Zucker65 g
-
Weizenmehl, universal135 g
-
Weinstein-Backpulver¾ TL
-
dunkle Schokolade in Stücken35 g
-
Kekse (z.B. Weihnachtskekse oder Butterkekse)35 g
-
Butter in Stücken65 g
-
Amaretto (Mandellikör)55 g
-
Wasser700 g
-
Staubzucker zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
451 kcal /
1885 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
55 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Resteküche
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Resteküche
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSüßer Rhabarber-Auflauf
1 h
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2 h 30 min
Rosmarin-Heidesand
4 h
Prinzen-Cake Pops
5 h
Zucchini-Kuchen mit Pinienkernen
50 min
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48 h
Orangenplätzchen
2 h 10 min
Saure-Sahne-Plätzchen
2 h
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3 h
Amarenakirsch-Brownies
1 h
Sonntagsgugelhupf
1 h 5 min
Rhabarber-Streuselkuchen
1 h 10 min