Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油紅豆沙餡
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
900 克
Υλικά
-
紅豆 泡水4小時(詳見要訣)、瀝乾300 克
-
水1500 克
-
糖200 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
麥芽糖20 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 克
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
860 kJ /
205 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Υδατάνθρακες
44.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
麵粉實驗室(上)
76 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν