
Συσκευές & Αξεσουάρ
榴莲泡芙
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
18 块
Υλικά
泡芙面团
-
水150 克
-
黄油 切块80 克
-
盐1 小撮
-
白砂糖10 克
-
面粉120 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克) (每个53-63克)3 颗
内馅
-
榴莲果肉250 克
-
稀奶油, 含脂量最低30%300 克
-
白砂糖10 克
Διατροφή ανά 1 块
Θερμίδες
129 kcal /
543 kJ
Πρωτεΐνη
2.8 g
Λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

烘焙滋味
66 Συνταγές
Κίνα
Κίνα