 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
榴莲泡芙
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ.
              
              
                
                18 块
              
            Υλικά
泡芙面团
- 
          水150 克
- 
          黄油 切块80 克
- 
          盐1 小撮
- 
          白砂糖10 克
- 
          面粉120 克
- 
          鸡蛋(每颗约53-63克) (每个53-63克)3 颗
内馅
- 
          榴莲果肉250 克
- 
          稀奶油, 含脂量最低30%300 克
- 
          白砂糖10 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 块
                    Πρωτεΐνη
                    
                        2.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        543 kJ  / 
                        129 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        14 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        烘焙滋味
                        66 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    