
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
amandelvlokken geroosterd50 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
354 kcal /
1480 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocoladeroomijs
12h
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Portugees crème brûlée
25min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Chocolade-Sinaasappel Posset
Ninguna valoración
Crème brûlée op Portugese wijze
Ninguna valoración
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Ninguna valoración
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Ninguna valoración
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Ninguna valoración
Lolly's met aardbeien
Ninguna valoración