
Συσκευές & Αξεσουάρ
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 stuks
Υλικά
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
158 kcal /
663 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocoladeroomijs
12ωρ.
Sabayon met sinaasappellikeur
15 λεπτ.
Portugees crème brûlée
25 λεπτ.
IJskroon van meringue en frambozen
4ωρ. 10 λεπτ.
Yoghurt met rode vruchten
12ωρ. 20 λεπτ.
Cookie Monster Cheesecake IJs
8ωρ. 25 λεπτ.
Chocolade-Sinaasappel Posset
Καμία βαθμολογία
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Καμία βαθμολογία
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Καμία βαθμολογία
Lolly's met aardbeien
Καμία βαθμολογία