
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
20 Stücke
Υλικά
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten200 g
-
Mandeln40 g
-
Zucker200 g
-
Vanillezucker selbst gemacht10 g
-
Salz1 Prise
-
Eier Zimmertemperatur4
-
Mehl400 g
-
Weinstein-Backpulver15 g
-
Quark, 20% Fett250 g
-
Orangensaft frisch gepresst40 g
-
rote Johannisbeeren abgezupft300 g
-
Aprikosen halbiert, entsteint900 g
-
Aprikosenkonfitüre100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1129 kJ /
269 kcal
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApfel-Streuselkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Lego®-Kuchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2ωρ.
Apfel-Nuss-Torte
4ωρ. 30 λεπτ.
Cookie-Mascarpone-Dessert mit Weintrauben
30 λεπτ.
Amerikanische Cinnamon-Rolls
3ωρ.
Schmand-Ananas-Kuchen
7ωρ.
Nuss-Striezel
1ωρ. 30 λεπτ.
Mandelhörnchen
1ωρ.
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2ωρ. 30 λεπτ.
Versunkener Erdbeerkuchen
1ωρ. 15 λεπτ.