
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
20 Stücke
Υλικά
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten200 g
-
Mandeln40 g
-
Zucker200 g
-
Vanillezucker selbst gemacht10 g
-
Salz1 Prise
-
Eier Zimmertemperatur4
-
Mehl400 g
-
Weinstein-Backpulver15 g
-
Quark, 20% Fett250 g
-
Orangensaft frisch gepresst40 g
-
rote Johannisbeeren abgezupft300 g
-
Aprikosen halbiert, entsteint900 g
-
Aprikosenkonfitüre100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
269 kcal /
1129 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPannukakku (finnischer Ofenpfannkuchen)
1ωρ. 10 λεπτ.
Haferflocken-Kokos-Cookies
30 λεπτ.
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2ωρ.
Zucchini-Nuss-Kuchen
3ωρ.
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48ωρ.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Teebeutel-Kekse
1ωρ. 30 λεπτ.
Nuss-Cranberry-Cantuccini
2ωρ. 30 λεπτ.
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1ωρ. 35 λεπτ.
Apfelschlangerl
2ωρ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Möhren-Apfel-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.