Συσκευές & Αξεσουάρ
Quark-Mousse
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
weiße Gelatine4 Blätter
-
Wasser kalt, zum Einweichen300 g
-
Zitrone Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst1
-
Zucker70 g
-
Quark, 20% Fett500 g
-
Vanillezucker selbst gemacht1 EL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
rotes Johannisbeergelee80 g
-
Brombeeren125 g
-
rote Johannisbeeren abgezupft125 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
1952 kJ /
465 kcal
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
43 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2ωρ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Christstollenparfait
8ωρ. 30 λεπτ.
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2ωρ.
Stollen-Tiramisu
2ωρ. 20 λεπτ.
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8ωρ. 20 λεπτ.
Schokoladeneis
7ωρ.
Chai-Latte-Trüffel
2ωρ. 50 λεπτ.
Champagner-Granita mit Himbeeren
13ωρ.
Schoko-Minz-Trüffel
1ωρ. 30 λεπτ.
Nougat-Panna-Cotta
4ωρ. 15 λεπτ.
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1ωρ. 15 λεπτ.