
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 porties
Υλικά
Chia- en quinoatortilla's
-
quinoa50 g
-
chiazaad wit of zwart50 g
-
polenta50 g
-
sezamzaadjes2 el
-
fijn zout naar believen2 snuifjes
-
limoensap (ong. ½ limoen)2 tl
-
water60 g
Dip van zongedroogde tomaten, Chili en Cashewnoten
-
rode peper ontpit indien gewenst1
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm)30 g
-
koriander enkel de blaadjes5 takjes
-
cashewnoot, rauw120 g
-
rode paprika ontpit en in stukken1
-
citroensap1 el
-
zongedroogde tomaten uitgelekt100 g
-
extra vergine olijfolie30 g
Pompoendip
-
pompoen enkel het vlees, in stukken (4 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie1 tl
-
pijnboompitten geroosterd100 g
-
geitenkaas2 el
-
verse basilicum enkel de blaadjes2 takjes
-
gemalen komijn1 tl
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Dip van artisjok
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)60 g
-
ui gehalveerd¼
-
artisjokharten, gemarineerd uitgelekt250 g
-
mayonaise135 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
570 kcal /
2395 kJ
Πρωτεΐνη
16.4 g
Λιπαρά
44.4 g
Υδατάνθρακες
22.5 g
Φυτικές ίνες
11.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenvrij bakken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBechamelsaus
15 λεπτ.
Basilicumpesto
10 λεπτ.
Spaghetti Bolognese
Καμία βαθμολογία
Forelmousse
5 λεπτ.
Bolognesesaus
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolade hazelnootpasta
2ωρ.
Pico de Gallo
Καμία βαθμολογία
Tomatenketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Mayonaise zonder ei
10 λεπτ.
Sojabolognese
40 λεπτ.
Béarnaisesaus
Καμία βαθμολογία
Romige Feta Dip
Καμία βαθμολογία