
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
12 porties
Υλικά
-
boter om in te vetten
-
mandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
basterdsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
444 kcal /
1865 kJ
Πρωτεΐνη
7.4 g
Λιπαρά
32.3 g
Υδατάνθρακες
31.8 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenvrij bakken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan bananen-kokoscake
Καμία βαθμολογία
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Καμία βαθμολογία
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Καμία βαθμολογία
Vegan Sinaasappel Croissants
Καμία βαθμολογία
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Καμία βαθμολογία
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Vanillevla met rabarber
Καμία βαθμολογία
No-Bake-Tiramisu-Taart
Καμία βαθμολογία
Chocolade-Fudgecake
Καμία βαθμολογία