
Συσκευές & Αξεσουάρ
Biskuittörtchen Opéra
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
20 Portionen
Υλικά
Dunkle Glasur
-
Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser2 Blätter
-
Wasser90 g
-
Zucker110 g
-
Vollrahm, 35 % Fettgehalt65 g
-
Kakaopulver35 g
Kaffeesirup
-
starker Kaffee300 g
-
Zucker150 g
-
löslicher Kaffee10 g
Joconde-Biskuit
-
Eier ganz4
-
Eigelbe4
-
gemahlene Mandeln220 g
-
Zucker275 g
-
Eiweiss4
-
Weissmehl100 g
Schoggi-Ganache
-
dunkle Schokolade, 70 % Kakao170 g
-
Vollrahm, 35 % Fettgehalt40 g
-
Vollmilch120 g
-
Butter20 g
Kaffeemousseline
-
Vollmilch350 g
-
löslicher Kaffee10 g
-
Maisstärke40 g
-
Zucker80 g
-
Eigelbe4
-
Butter175 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
419 kcal /
1752 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles Schoggi!
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToblerone®-Mousse
3ωρ. 10 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Schokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4ωρ. 50 λεπτ.
Bayerische Creme
8ωρ.
Cheesecakes im Glas
4ωρ.
Stracciatella-Tiramisu
2ωρ. 30 λεπτ.
Zabaglione
15 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Vanilleeis
12ωρ.
Herzen-Muffins
40 λεπτ.
Schoggichüechli
45 λεπτ.