Συσκευές & Αξεσουάρ
牛蒡野菇丼
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油10 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
牛蒡 切絲80 克
-
鴻喜菇150 克
-
醬油2 大匙
-
味醂1 大匙
-
清酒1 大匙
-
蛋 打散2 顆
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
878 kJ /
210 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
低卡新食感
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν