
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer with Cheese and Mint
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
fresh yeast15 g
-
strong white bread flour350 g
-
sugar15 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only10 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
Fatayer
-
strong white bread flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
921.2 kJ /
220 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Υδατάνθρακες
23.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Moroccan Flavours
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire Pudding
1ωρ.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1ωρ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Four Cheese Pizza
2ωρ. 35 λεπτ.
Neapolitan Pizza
9ωρ.
Onion Focaccia
3ωρ. 20 λεπτ.
Feta and Herb Muffins
35 λεπτ.
Cheese and Bacon Pastries
35 λεπτ.
Vegetable Waffles
15 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Creamy Feta Dip
5 λεπτ.