豆豉辣味蘿蔔乾

豆豉辣味蘿蔔乾

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
1 完整食譜

Υλικά

  • 蘿蔔乾 ,浸泡1小時,瀝乾,切塊(約3公分)
    300 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 白芝麻油
    30 克
  • 二砂糖
    30 克
  • 蔭豆豉
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    15 克

Διατροφή ανά 1 完整食譜

Θερμίδες 574 kcal / 2402 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 71 g
Φυτικές ίνες 25 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων