滷桂竹筍

滷桂竹筍

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
1 完整食譜

Υλικά

  • 乾香菇 ,洗淨
    30 克
  • 800 克
  • 黑麻油
    20 克
  • ,切片
    10 克
  • ,切段(約5公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 ,略拍扁
    15 克
  • 醬油
    120 克
  • 冰糖
    30 克
  • 八角
    1 粒
  • 滷包 (約15克)
    1 包
  • 冬菜
    20 克
  • 桂竹筍 ,切條(約5公分)
    250 克

Διατροφή ανά 1 完整食譜

Θερμίδες 552.9 kcal / 2267.8 kJ
Πρωτεΐνη 20.5 g
Λιπαρά 21.2 g
Υδατάνθρακες 85 g
Φυτικές ίνες 21.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων