
Συσκευές & Αξεσουάρ
滷桂竹筍
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
乾香菇 ,洗淨30 克
-
水800 克
-
黑麻油20 克
-
薑 ,切片10 克
-
蔥 ,切段(約5公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 ,略拍扁15 克
-
醬油120 克
-
冰糖30 克
-
八角1 粒
-
滷包 (約15克)1 包
-
冬菜20 克
-
桂竹筍 ,切條(約5公分)250 克
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
552.9 kcal /
2267.8 kJ
Πρωτεΐνη
20.5 g
Λιπαρά
21.2 g
Υδατάνθρακες
85 g
Φυτικές ίνες
21.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

幸福便當菜
61 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν