紅燒鰻燉娃娃菜

紅燒鰻燉娃娃菜

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 乾香菇 泡軟,切條
    5 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切薄片
    20 克
  • 娃娃菜 切段(約5公分)
    200 克
  • 高湯
    50 克
  • 米酒
    10 克
  • 醬油 依個人口味調整
    5 - 10 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 炸豬皮 泡軟
    30 克
  • 紅燒鰻罐頭
    50 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 6.4 g
Θερμίδες 571.2 kJ / 136.6 kcal
Λιπαρά 7.8 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Υδατάνθρακες 10.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων