Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒鰻燉娃娃菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
蒜頭 切片10 克
-
乾香菇 泡軟,切條5 克
-
紅蘿蔔 去皮,切薄片20 克
-
娃娃菜 切段(約5公分)200 克
-
高湯50 克
-
米酒10 克
-
醬油 依個人口味調整5 - 10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
炸豬皮 泡軟30 克
-
紅燒鰻罐頭50 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
6.4 g
Θερμίδες
571.2 kJ /
136.6 kcal
Λιπαρά
7.8 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Υδατάνθρακες
10.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
幸福便當菜
61 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν