蒜味木耳炒花椰菜

蒜味木耳炒花椰菜

3.4 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • (川燙用)
    1000 克
  • 綠花椰菜 ,切小朵(約3公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,切薄片
    30 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 10 克
  • 新鮮黑木耳 ,切塊(約2公分)
    100 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 79.9 kcal / 334 kJ
Πρωτεΐνη 2.1 g
Λιπαρά 3.9 g
Υδατάνθρακες 11.2 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων