Συσκευές & Αξεσουάρ
蒜味木耳炒花椰菜
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水 (川燙用)1000 克
-
綠花椰菜 切小朵(約3公分)150 克
-
紅蘿蔔 切薄片30 克
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
新鮮黑木耳 切塊(約2公分)100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
2.1 g
Θερμίδες
334 kJ /
79.9 kcal
Λιπαρά
3.9 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
11.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
幸福便當菜
61 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν