
Συσκευές & Αξεσουάρ
小白菜炒豆包
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
蝦米 ,泡軟,瀝乾5 克
-
油炸豆腐皮 ,泡軟,切條(寬約1公分)30 克
-
紅蘿蔔 ,切薄片20 克
-
小白菜 ,切段(約5公分)150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
糖1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
71.5 kcal /
298.5 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
3.8 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

幸福便當菜
61 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν