
Συσκευές & Αξεσουάρ
三色燴花椰菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
南瓜 ,去皮,切丁(約1.5公分)200 克
-
白花椰菜 ,切大朵(約3公分)200 克
-
小蕃茄 ,對半切50 克
-
糖1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
太白粉 ,先與1大匙水調勻1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
83.2 kcal /
348.2 kJ
Πρωτεΐνη
2.2 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
15.2 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

幸福便當菜
61 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν