
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥爆牛柳
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
牛腰內肉 ,切條(約1公分x5公分)300 克
-
醬油膏20 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
油30 克
-
蔥 ,切段(5公分)50 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片15 克
-
薑 ,切片10 克
-
洋蔥 ,切條(約1公分)80 克
-
太白粉 ,先與1大匙水調勻1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
185.6 kcal /
775.7 kJ
Πρωτεΐνη
15.4 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
8.6 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

幸福便當菜
61 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν