蔥爆牛柳

蔥爆牛柳

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 牛腰內肉 ,切條(約1公分x5公分)
    300 克
  • 醬油膏
    20 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 30 克
  • ,切段(5公分)
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    15 克
  • ,切片
    10 克
  • 洋蔥 ,切條(約1公分)
    80 克
  • 太白粉 ,先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 185.6 kcal / 775.7 kJ
Πρωτεΐνη 15.4 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 8.6 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων