
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zeytinyağlı Enginar
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porsiyon
Υλικά
-
portakal kabuğu sadece turuncu kısımları¼
-
soğan50 g
-
rezene kökü sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış300 g
-
portakal suyu275 g
-
zeytinyağı60 g
-
su400 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber2 tutam
-
enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)6
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
179 kcal /
749.3 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
19.3 g
Φυτικές ίνες
8.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHellimli Pancar Salatası
20min
Avokadolu Humus
15min
Glütensiz İçli Köfte
1h 30min
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25min
Avusturya Usulü Patates Salatası
1h 30min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Pas d’évaluation
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Pas d’évaluation
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
15min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25min