
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rotkäppchen-Kuchen
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
12 Stücke
Υλικά
-
Butter weich, in Stücken190 g
-
Zucker200 g
-
Salz1 Prise
-
Eier3
-
Mehl200 g
-
Backpulver2 TL
-
Kakaopulver20 g
-
Milch20 g
-
Sauerkirschen (Abtropfgew. 350 g), abgetropft, Saft aufgefangen1 Glas
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Sahnesteif3 Pck.
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 EL
-
Magerquark500 g
-
Tortenguss, rot1 Pck.
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
478 kcal /
2004 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3h
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Himmelstorte
1h 40min
Schneewittchentorte
5h
Holunderblüten-Torte
6h
Donauwellen
2h 40min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9h 35min
Einfache Herrentorte
5h 45min
Blaubeer-Cheesecake
8h 20min
Sägespänekuchen
2h
Linzer Torte
2h 10min