
Συσκευές & Αξεσουάρ
Blitz-Cassata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Pistazien, ungesalzen, geschält30 g
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken40 g
-
Ricotta500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 EL
-
Zitronenschale Bio, fein abgerieben1 TL
-
Amarenakirschen, in Sirup gewürfelt, abgetropft, Sud aufgefangen50 g
-
Kirschlikör Maraschino8 EL
-
Löffelbiskuits quer halbiert6
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
486 kcal /
2066 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna Cotta
5 Std.
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6 Std. 30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Erdbeer-Tiramisu
5 Std. 30 Min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2 Std.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.
Mousse au Chocolat
3 Std.
Herrencreme
4 Std. 15 Min
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Himbeer-Crunch-Creme
1 Std. 10 Min