
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kheer mit dunklem Schokoladentopping
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Kheer
-
Basmati-Reis70 g
-
Wasser zum Einweichen
-
Milch, 3,5% Fett500 g
-
Zucker100 g
-
Kardamom, gemahlen½ TL
-
Mandarine, frisch filetiert50 g
Schokoladentopping und Fertigstellung
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken75 g
-
Zucker10 g
-
Milch, 3,5% Fett250 g
-
Maisstärke10 g
-
Ei1
-
Butter10 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
274 kcal /
1146 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Die Aromen Indiens
72 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna Cotta
5h
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6h 30min
Tiramisu
5h 20min
Schokoladenmousse
3h 20min
Erdbeer-Tiramisu
5h 30min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h
Mousse au Chocolat
3h
Herrencreme
4h 15min
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45min
Crème brûlée
2h 30min
Himbeer-Crunch-Creme
1h 10min