Cheesecake al cannolo siciliano

Cheesecake al cannolo siciliano

4.2 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 55 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Base biscotto
  • di biscotti, tipo digestive
    110 g
  • di cialde per cannoli a pezzi
    110 g
  • di burro morbido
    80 g
Crema
  • di panna (30-40% di grassi) fredda
    200 g
  • di ricotta di pecora ben scolata dal siero
    400 g
  • di zucchero di canna
    150 g
  • di gocce di cioccolato
    30 g
  • di cialde per cannoli spezzettate
    80 g
Terminare la preparazione
  • di panna (30-40% di grassi) fredda
    300 g
  • cialde per cannoli mignon
    3
  • di pistacchi tritati
    40 g
  • ciliegie candite
    1 - 5

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 654 kcal / 2736 kJ
Πρωτεΐνη 9.7 g
Λιπαρά 42.2 g
Υδατάνθρακες 58.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων